سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر هانیسکو

دسر هانیسکو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شکلات ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
شیر عسلی ۱/۲ قوطی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
خامه‏ ۱۰۰ گرم
بیسکویت ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
دنت ۱۰۰ گرم
شیر ۱ لیوان
دسر هانیسکو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر هانیسکو
روش ساخت
مرحله 1پودر ژلاتین را با نصف فنجان آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بذارید تا شفاف شود وقتی شفاف شد شکلات خرد شده را بهش اضافه کرده و همچنان اجازه دهید روی حرارت غیر مستقیم باشد تا شکلات در ژلاتین کاملا حل شود.
مرحله 2در ظرف بزرگی دنت ،پنیر ماسکارپونه،شیرعسلی(فجر)،خامه صبحانه و خامه عسلی را ریخته و همه ی مواد را با همزن بزنید بعد یک لیوان شیر پاستوریزه را اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید.
مرحله 3خامه قنادی را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید تا فرم بگیرد بعد به موادتان اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید،مخلوط ژلاتین و شکلات را هم به مواد اضافه کرده و با همزن بزنید.
مرحله 4بیسکویت پتی بور را با خردکن خرد کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مواد را مخلوط کنید و قالب مورد نظر را چرب کنید و دسر را داخلش بریزید و ۵ ساعتی داخل یخچال بذارید تا دسر خوب ببندد.
مرحله 5اگر از قالب سلیکونی استفاده کردید باید نیم الی یکساعت آخر دسر را با قالب داخل فریزر بذارید تا دسر تا حدودی یخ بزند و خارج کردنش از قالب راحتتر باشد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین