زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۲۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم |
شیر عسلی ۱/۲ قوطی |
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم |
خامه قنادی ۲۰۰ گرم |
خامه ۱۰۰ گرم |
بیسکویت ۱ بسته |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
دنت ۱۰۰ گرم |
شیر ۱ لیوان |
مرحله 1 | پودر ژلاتین را با نصف فنجان آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بذارید تا شفاف شود وقتی شفاف شد شکلات خرد شده را بهش اضافه کرده و همچنان اجازه دهید روی حرارت غیر مستقیم باشد تا شکلات در ژلاتین کاملا حل شود. |
مرحله 2 | در ظرف بزرگی دنت ،پنیر ماسکارپونه،شیرعسلی(فجر)،خامه صبحانه و خامه عسلی را ریخته و همه ی مواد را با همزن بزنید بعد یک لیوان شیر پاستوریزه را اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید. |
مرحله 3 | خامه قنادی را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید تا فرم بگیرد بعد به موادتان اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید،مخلوط ژلاتین و شکلات را هم به مواد اضافه کرده و با همزن بزنید. |
مرحله 4 | بیسکویت پتی بور را با خردکن خرد کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مواد را مخلوط کنید و قالب مورد نظر را چرب کنید و دسر را داخلش بریزید و ۵ ساعتی داخل یخچال بذارید تا دسر خوب ببندد. |
مرحله 5 | اگر از قالب سلیکونی استفاده کردید باید نیم الی یکساعت آخر دسر را با قالب داخل فریزر بذارید تا دسر تا حدودی یخ بزند و خارج کردنش از قالب راحتتر باشد. |