زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۴ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
آرد ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد ذرت ۲ قاشق سوپ خوری |
کره ۲۰ گرم |
خامه صبحانه ۱ قاشق سوپ خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
نان ۵ عدد |
شربت0 |
شکر ۱ لیوان |
آب ۱ لیوان |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
پودر هلنوک قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا شربت را آماده میکنیم شکر و آب را روی حرارت قرار داده هم نمیزنیم تا جوش بیاید بعد زعفران پودر هل وگلاب را اضافه میکنیم چند جوش که زد خاموش میکنیم میگذاریم تا سرد شود |
مرحله 2 | شیر وشکر را در قابلمه ریخته آرد و نشاسته ذرت را اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم کره و خامه را اضافه کرده روی گاز میگذاریم مدام هم میزنیم تا ته نگیرد وقتی غلیظ شد زعفران را اضافه میکنیم چند تا جوش که زد خاموش میکنیم |
مرحله 3 | نان سوخاری هارا ته ظرف چیده از شربتی که خنک شده رویش میریزیم بعد پودینگ از دما افتاده را روی آن ریخه 4تا 5 ساعت در یخچال میگذاریم تا سرد شود |