زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ پیمانه |
شکر ۱۰ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرخالی |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
خامه صبحانه ۱ بسته |
مواد لازم برای کرم0 |
آب ۲ پیمانه |
شکر ۲/۳ پیمانه |
آرد ذرت ۳ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق غذا خوری |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا مواد دسر رو درست میکنیم و بعد مواد کرم نارنگی |
مرحله 2 | زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ بشه |
مرحله 3 | شیر رو گرم کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه |
مرحله 4 | بعد مواد رو روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه مثل فرنی |
مرحله 5 | بعد بهش پودر زلاتین رو که در کمی شیر به روش بنماری حل کردید اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید خنک بشه و بعد بهش خامه اصافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه |
مرحله 6 | و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و ۵ ساعت بذارید یخچال تا سفت بشه و بعد روش کرم نارنگی بریزید و دوباره ۲ ساعت بذارید یخچال و در انتخا روش رو با نارنگی تزیین کنید |
مرحله 7 | کرم نارنگی :آب پرتقال و آرد ذرت و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه و بعد بهش کره و پودر ژلاتین (به روش بنماری در کمی آب حل شده)اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید و بذارید کامل خنک بشه و بعد روی دسر بریزید. |