زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه قنادی ۱ فنجان |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ فنجان |
پودر ژله ۱ بسته |
پودر شکر ۳ قاشق غذا خوری |
میوه ۲ فنجان |
مرحله 1 | ابتدا خامه و میوه های خرد شده رو با میکسر میزنیم تا کاملا باهم مخلوط بشن؛ |
مرحله 2 | ۲ ق غ پودر ژلاتین رو در ۱/۲ فنجان آب سرد حل کرده و روی بخار کتری قرار میدیم تا کاملا شفاف بشه؛ |
مرحله 3 | وقتی ژلاتین کاملا شفاف شد و سپس اندکی خنک شد اونو به مخلوط میوه و خامه اضافه میکنیم و با قاشق کمی هم میزنیم؛ |
مرحله 4 | سپس ۱ بسته پودر ژله دلخواه که میتونه آلوورا؛توت فرنگی؛موز و یا هر طعم دیگه ای باشه رو در ۱پیمانه آبجوش حل کرده و وقتی از حرارت افتاد به مواد فوق اضافه و مخلوط میکنیم؛ |
مرحله 5 | در این مرحله ۳ق پودر شکر به مخلوط اضافه و هم میزنیم تا کاملا پودر شکر حل بشه و مخلوط یکدست باشه؛ |
مرحله 6 | مخلوط را در قالب که از قبل با مقدار خیلی کمی روغن چرب کردیم میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کاملا ببنده؛ |