زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳ پیمانه |
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۱/۲ پیمانه |
خامه ۱ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
مغز گردو ۴ قاشق غذا خوری |
توت فرنگیبه مقدار لازم |
بیسکویت ۱/۲ بسته |
مرحله 1 | آرد سفیدو کمی روی حرارت تفت میدیم و بعد الک می کنیم. آرد تفت داده شده رو با نشاسته، شکر و زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم و شیرو کم کم اضافه کرده و هم زده تا آردو نشاسته گلوله نشن. |
مرحله 2 | میزاریم روی حرارت متوسط و هم می زنیم تا بجوشه و زعفران افزوده و به هم زدن ادامه میدیم تا مثل فرنی غلیظ بشه، از روی حرارت برداشته و کمی که خنک شد خامه قنادی رو که با همزن زدیم بهش اضافه می کنیم. کرم ما آماده شد. |
مرحله 3 | در مرحله بعدی باید موادو تو ظرف سرو بریزیم. توت فرنگی رو خرد یا ورقه میکنیم، بیسکوییت ساقه طلایی رو خرد یا پودر می کنیم. |
مرحله 4 | تو ظرف مورد نظر لایه لایه از مواد می ریزیم، به این صورت بیسکوییت پودر شده، کرم، مغز گردوی خرد شده، توت فرنگی ورقه ای یا خرد شده، کرم و همین طور ادامه میدیم تا ظرفمون پر شه. من توت فرنگی رو ورقه کردم و دیواره ظرف چیدم. |