زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ پیمانه |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
کره ۱ قاشق مربا خوری |
شیر ۳ پیمانه |
بیسکویت ۳ بسته |
موز ۱-۲ عدد |
گردوبه مقدار لازم |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
پودر پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | نشاسته را با شیر مخلوط کرده بهم زده تا حل شود بعد وانیل و شکر رو اضافه کرده بهم زده ودر انتها کره و بعد آرد رو اضافه کرده خوب بهم زده. |
مرحله 2 | نشاسته، آرد،وانیل،شکر و کره و شیر را روی حرارت می گذاریم و مخلوط می کنیم تا به غلظت فرنی در آید. |
مرحله 3 | یک سینی را سلفون میکشیم و مقداری از مایه آماده شده را روی آن پخش میکنیم و سه ردیف بیسکویت پتی بور میچینیم و دوباره از مایه روی بیسکویت ها میریزیم و دوباره بیسکویت میگذاریم و بعد مایه میریزیم. |
مرحله 4 | حالا یک موز درسته را ردیف وسط میگذاریم و دو ردیف کناری را روی موز تا میکنیم و در یخچال به مدت دو ساعت قرار میدهیم. |
مرحله 5 | حالا سلفون را برداشته و دیواره ها را خوب به پودر نارگیل آغشته می کنیم و یک ساعت در یخچال می گذاریم |
مرحله 6 | دسر آماده است . می توانید با گردو و پودر پسته و.... تزیین و سرو کنید. |