زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱/۲ فنجان |
پنیر ماسکارپونه ۲ فنجان |
خامه ۱ فنجان |
بیسکویتبه مقدار لازم |
کره ۱/۳ فنجان |
شکر ۲ قاشق سوپ خوری |
سس کاراملبه مقدار لازم |
خامه ۱ پیمانه |
موز ۳ عدد |
مرحله 1 | شیر،خامه و پنیرماسکار پونه و یک قاشق شکر را درون مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا حالت نرم و کرمی پیدا کنند.بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا به طور کامل ترکیب شوند . حالا مخلوط بیسکویت را داخل سینی فر ریخته با درجه 350 F* به مدت 10تا12 دقیقه، یعنی تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار دهید. |
مرحله 2 | خامه فرم گرفته را در دمای محیط قرار دهید و کمی بعد از خارج شدن از حالت انجماد، آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه با همزن بزنید تا خامه فرم دهی شود |
مرحله 3 | حدود 2 قاشق غذاخوری بیسکویت را کف قالب بریزید و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آنها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل کنید. |
مرحله 4 | روی بیسکویت ها یک لایه از پوره موز و سپس یک لایه از مایه خامه و پنیر را روی پوره موزها ریخته و دوباره باقی موز پوره شده را روی این لایه بریزید . سپس روی مواد را با خامه فرم گرفته بپوشانید و آن را به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید. |
مرحله 5 | برای تزیین نیز می توان از حلقه های موز و سس کارامل استفاده کرد. |