سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر موز و خامه

دسر موز و خامه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شیر ۱/۲ فنجان
پنیر ماسکارپونه ۲ فنجان
خامه‏ ۱ فنجان
بیسکویتبه مقدار لازم
کره ۱/۳ فنجان
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
سس کاراملبه مقدار لازم
خامه‏ ۱ پیمانه
موز ۳ عدد
دسر موز و خامه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر موز و خامه
روش ساخت
مرحله 1شیر،خامه و پنیرماسکار پونه و یک قاشق شکر را درون مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا حالت نرم و کرمی پیدا کنند.بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا به طور کامل ترکیب شوند . حالا مخلوط بیسکویت را داخل سینی فر ریخته با درجه 350 F* به مدت 10تا12 دقیقه، یعنی تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار دهید.
مرحله 2خامه فرم گرفته را در دمای محیط قرار دهید و کمی بعد از خارج شدن از حالت انجماد، آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه با همزن بزنید تا خامه فرم دهی شود
مرحله 3حدود 2 قاشق غذاخوری بیسکویت را کف قالب بریزید و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آنها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل کنید.
مرحله 4روی بیسکویت ها یک لایه از پوره موز و سپس یک لایه از مایه خامه و پنیر را روی پوره موزها ریخته و دوباره باقی موز پوره شده را روی این لایه بریزید . سپس روی مواد را با خامه فرم گرفته بپوشانید و آن را به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید.
مرحله 5 برای تزیین نیز می توان از حلقه های موز و سس کارامل استفاده کرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین