مرحله 1 | مرحله اول طرز تهیه کرم شیرین وانیلی: |
مرحله 2 | در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید |
مرحله 3 | قند ، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود و بخوش بیاید و غلیظ شود به مدت یک دقیقه |
مرحله 4 | چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید . |
مرحله 5 | حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم |
مرحله 6 | از روی حرارت بر داشته و کره و وانیل را به آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم |
مرحله 7 | مرحله دوم طرز تهیه بیسکویت برا ی لایه زیری دسر: |
مرحله 8 | بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند . |
مرحله 9 | داخل سینی فر ریخته با درجه 180 سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم . |
مرحله 10 | حالا که همه چیز آماده شده وقته آن است که این دسر خوشمزه را درست کنیم |
مرحله 11 | حدود 2 قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم |
مرحله 12 | به هر ظرف یک لایه از کرم شیرین کاراملی . برای راحتی و تمیزی کار خامه شیرین کاراملی را داخل یک کیسه ریخته و گوشه آن را با قیچی ببرید و براحتی با فشار کیسه خامه را درون ظرف بریزید |
مرحله 13 | چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم |
مرحله 14 | مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم |
مرحله 15 | دسر را در یخچال قرار می دهیم به مدت 3 ساعت و روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کارامل تزئین می کنیم نوش جان |