زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳ لیوان |
شکر ۱/۲ پیمانه |
خامه ۲۰۰ گرم |
نارگیل ۵ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۳.۵ قاشق غذا خوری |
موز ۳ عدد |
گردوبه مقدار لازم |
آب ۱/۴ لیوان |
مرحله 1 | ژلاتین رو روی آب سرد بپاشد و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کنه |
مرحله 2 | شیر و شکر را روی حرارت قرار بدید |
مرحله 3 | چند قاشق ازشیر رو با مواد پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری کنید |
مرحله 4 | موز رو خیلی ریز خورد کرده و به ترکیب شیروشکر اضافه کنیدمواد از روی حرارت بردارید |
مرحله 5 | کمی از خامه رو با مواد شیر رقیق کنید وبه مواد شیری اضافه کنید |
مرحله 6 | پودر نارگیل وگردو را اصافه کنید |
مرحله 7 | ژله رولی رو به دیواره قالب بچسبونید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید |
مرحله 8 | وقتی کرم کاملا سرد شد مواد رو داخل قالب بریزید |
مرحله 9 | اگه قالبتون سیلیکونیه 1 روز کامل تو فریزر قرار بدید و بعد از قالب جدا کنید |