زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر (پرچرب) ۳ پیمانه |
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری |
بیسکویتبه تعداد لازم |
شکر ۳/۴ پیمانه |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
پودر ژلاتین ۵ قاشق مربا خوری |
آب ۱/۲ پیمانه |
نارنگیبه تعداد لازم |
مرحله 1 | اول ژلاتین رو با آب مخلوط و کنار بگذارید . شیر و شکرو روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل بشه و شیر کمی داغ بشه بعد مخلوط ژلاتین رو اضافه وهم بزنید تاکاملا حل بشه،دراین مرحله میشه دو قاشق غذاخوری خامه مخلوطش کنید که من نزدم، همینطور میتونید دو قطره اسانس نارگیل بهش اضافه کنید |
مرحله 2 | حالا وانیل رواضافه واز رو حرارت بردارین و پودر نارگیل رو مخلوطش کنید و اجازه بدین تاکاملا خنک بشه . نارنگی ها رو نازک اسلایس کنید و روی پارچه نخی بذارید تا آب اضافیش کشیده بشه ،روشم با پارچه آروم خشک کنید. ازقالب ساده وبدون طرح استفاده کنید. |
مرحله 3 | حالا یه کم( نصف ملاقه) از مواد شیری رو آروم روی نارنگیها بریزید و حدود پنج دقیقه بذارید یخچال تا کمی ببنده دقت کنید که اگه زیاد در یخچال بمونه و ژله خیلی سفت بشه موقع سرو کردن از لایه های دیگه جدا میشه. |
مرحله 4 | سپس یک ملاقه دیگه از مواد شیری رو در قالب بریزید و بذارید یخچال تا کمی ببنده با اینکار نارنگیها فیکس میشن و دیگه شناور نمیشن بار سوم قالب رو تا نصفه از مواد شیری پر کنید و حدود ده تا ۱۵ دقیقه بذارید یخچال تا کمی ببنده،حالا یک ردیف بیسکوئیت روش بچینید و یک ملاقه مواد شیری روش بریزید و چند دقیقه بذارید یخچال تا بیسکوئیتها فیکس بشن. |
مرحله 5 | بعدش باقی مواد شیری رو روش بریزید و برای یک شب داخل یخچال بذارید و بعد راحت از قالب خارج کنید و از زیبایی و طعم خوبش لذت ببرید |