زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
خامه صبحانه ۱/۲ بسته |
شیر ۱.۵ پیمانه |
مواد لازم0 |
بیسکویت ۱/۲ بسته |
کره ۳۵ گرم |
خامه صبحانه ۱ قاشق غذا خوری |
شکلات سفید ۱۰۰ گرم |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا ژله بلوبری و شیر سرد را مخلوط کنید و به روش بن ماری ژله را داخل شیر حل کنید بعد از سرد شدن خامه را اضافه کنید و نصف آن را در ظرف گرد مشابه عکس بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد |
مرحله 2 | حالا نوبت مغز دسره : بیسکوییت پتی بور پودر شده و کره ذوب شده و یک قاشق غذا خوری خامه را باهم مخلوط کنید تا یک ماده ی خمیری داشته باشید سپس با دست آن را گرد کرده و کمی کوچکتر از ظرف پهن کنید و روی پلاستیک فریزر قرار دهید و در یخچال بگذارید. |
مرحله 3 | وقتی لایه زیرین دسر بسته شد مغزی که درست کردید رو روش بذارید و بقیه ژله رو روش بریزید و اجازه بدید کاملا ببنده |
مرحله 4 | برای خارج کردن دسر آن را در آب گرم قرار دهید اگر میخواهید دور دسر هم ژله ریخته بشه کمی بیشتر در آب گرم نگه دارید تا بیشتر ذوب بشه و موقع برگردوندن دورش بریزه. پشت دسر برای ساحل بیسکوییت پودر شده بریزید. |
مرحله 5 | برای درست کردن قو روی یک سینی پلاستیک بکشید ،شکلات رو ذوب کنید در قیف بریزید و سر و بدن قو رو با قیف روی سینی بکشید. برای پر قو مقداری شکلات را روی پلاستیک فریزر بریزید و با قاشق به سمت بالا بکشید و پخش کنید در آخر پر ها و بدن قو رو با شکلات بهم بچسبونید و روی دسر بذارید |
مرحله 6 | برای برگ های پشت قو شکلات سفید رو با مقداری رنگ سبز مخلوط کنید و روی سینی که پلاستیک کشیدید نقاشی کنید برگ ها رو بلند و باریک بکشید تا از پشت قو پیدا باشن. |