زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ۳۰۰ میلی لیتر |
مرنگ ۴ تکه |
گیلاس ۳۰۰ گرم |
شکر ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
چوب دارچین ۱ عدد |
پودر وانیل ۲ قاشق چای خوری |
برگ نعنابه مقدار لازم |
مرحله 1 | شکر و ½ پیمانه آب گرم را در ظرفی روی حرارت ملایم با هم ترکیب نمایید و آنها را هم بزنید تا کاملاً شکر در آب حل شود. |
مرحله 2 | شعله را زیادتر کنید و اجازه دهید تا محلول بدون اینکه آن را هم بزنید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت ببیند. |
مرحله 3 | وانیل، دارچین و گیلاسها را اضافه کنید. شعله را زیادتر کنید و به مدت 1 دقیقه آن را حرارت دهید. |
مرحله 4 | سپس آن را از روی حرارت بردارید و چوب دارچین را بیرون آورده و اجازه دهید تا مخلوط به طور کامل خنک شود. |
مرحله 5 | 4 تکه مرنگ را طبق تهیه مرنگ سوییسی آماده کنید، سپس آن را به تکه های درشت خرد کنید. |
مرحله 6 | خامه و مرنگ را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و کمی از این مخلوط را در ظرفهای سرو بریزید و بعد نیمی از مخلوط گیلاس را روی آن بریزید و دوباره این کار را با مخلوط خامه و بعد مخلوط گیلاس تکرار کنید. |
مرحله 7 | در نهایت ظرفهای دسر را با برگ نعناع تزئین و سرو نمایید. |