زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۳ قاشق غذا خوری |
آرد ۱ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
شیر ۱ لیتر |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
سیب ۴ عدد |
گردو ۱ پیمانه |
دارچین ۱ قاشق مربا خوری |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
بیسکویت ۲ بسته |
شیر ۱ پیمانه |
مرحله 1 | برای درست کردن محلبی ابتدا تمام مواد به جز کره را در قابلمه ای ریخته و تا زمانی که محلبی قوام پیدا کند مخلوط می کنیم. |
مرحله 2 | محلبی آماده شده را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه می کنیم و تا زمان یکدست شدن هم می زنیم. |
مرحله 3 | برای مخلوط سیب و دارچین ابتدا سیب هارو رنده می کنیم.یک ماهیتابه را روی اجاق گذاشته.سیب و شکر و گردو و دارچین را اضافه کرده و تا نرم شدن سیب و حل شدن شکر بهم می زنیم.بعد در گوشه ای گذاشته تا سرد شود. |
مرحله 4 | حالا بیسکوییت ها را تک به تک داخل شیر زده و کف ظرف می چینیم.محلبی آماده شده را روی بیسکوییت ها ریخته و صاف می کنیم. |
مرحله 5 | روی محلبی هم مخلوط سیب و دارچین را میریزیم و پخش می کنیم دوباره روی مخلوط سیب و دارچین بیسکوییت های داخل شیر زده شده را می چینیم.تمام لایه ها رو طبق قبل تکرار می کنیم تا زمانی که تمام بشن ولی لایه آخر حتما باید محلبی باشه. |
مرحله 6 | پنچ عدد بیسکوییت و کمی گردو را کاملا پودر کرده و روی دسر پخش می کنیم. |
مرحله 7 | دسر ما آماده است.بعد از تزیین دسر را دو الی سه ساعت داخل یخچال گذاشته و سرد سرو می کنیم. نوش جان |