زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ لیوان |
آرد سمولینا ۵ قاشق غذا خوری |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
شکر ۱/۲ لیوان |
آب ۳/۴ لیوان |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
خامه قنادی ۵ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا شربت این دسرو آماده کنین: شکر رو با آب وگلاب وزعفران بذارین رو شعله ملایم تا قوام بیاد.وبعد بذارین تو یخچال تا کاملا خنک بشه.. |
مرحله 2 | بعد برای خود دسر : اول تخم مرغتونو با چنگال هم بزنین تا کاملا از حالت لختگی دربیاد وبذارین کنار دستتون |
مرحله 3 | حالا ایرمیک رو با شیر سرد مخلوط کنین وبذارین رو اجاق ومرتب هم بزنین تا مثل فرنی در بیاد همزمان که مخلوط شیر وایرمیک رو هم می زنین تخم مرغ رو به مواد اضافه کنین وسریع هم بزنین |
مرحله 4 | بعدیک دقیقه دو قاشق گلابتونو رو به مواد اضافه کنین..(نگران شل بودن مایتون نباشین بذارین یخچال سفت تر میشه)..حالا زیر اجاقو خاموش کنین ومواد رو به ظرف سِروتون منتقل کنین وبذارین یکم از داغی بیفته بعد بذارین یخچال تا کاملا خنک بشه..تا شما ظرفای منتظر تو ظرفشویی رو بشورین دسرتونم خنک شده.. |
مرحله 5 | حالا دسرتونو بیارین بیرون واروم یه قاشق از شربت رو آروم بدین رو دسر ومنتظر بشین تا جذب بشه..حالا خامه قنادی رو رو دسرتون شکوفه بزنین یا اگه ساده میخواین همینطوری با قاشق یه لایه از اون رو روی دسرتون بدین.. |
مرحله 6 | بعد اگه دوست داشتین پودر پسته رو دسر بپاشین وشربتو با حوصله روی خامتون بدین یا در واقع بپاشین ..درسته یکم پر زحمته |
مرحله 7 | بجای خامه قنادی از خامه صبحانه هم میتونین استفاده کنین..ولی من خودم با اون امتحان نکردم.پس نظری در باره خوشمزگی اون ندارم.. |