سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



عربی دسر لیالی لبنان

دسر لیالی لبنان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
آرد سمولینا ۵ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۲ لیوان
آب ۳/۴ لیوان
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
خامه قنادی ۵ قاشق غذا خوری
دسر لیالی لبنان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر لیالی لبنان
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شربت این دسرو آماده کنین: شکر رو با آب وگلاب وزعفران بذارین رو شعله ملایم تا قوام بیاد.وبعد بذارین تو یخچال تا کاملا خنک بشه..
مرحله 2بعد برای خود دسر : اول تخم مرغتونو با چنگال هم بزنین تا کاملا از حالت لختگی دربیاد وبذارین کنار دستتون
مرحله 3حالا ایرمیک رو با شیر سرد مخلوط کنین وبذارین رو اجاق ومرتب هم بزنین تا مثل فرنی در بیاد همزمان که مخلوط شیر وایرمیک رو هم می زنین تخم مرغ رو به مواد اضافه کنین وسریع هم بزنین
مرحله 4بعدیک دقیقه دو قاشق گلابتونو رو به مواد اضافه کنین..(نگران شل بودن مایتون نباشین بذارین یخچال سفت تر میشه)..حالا زیر اجاقو خاموش کنین ومواد رو به ظرف سِروتون منتقل کنین وبذارین یکم از داغی بیفته بعد بذارین یخچال تا کاملا خنک بشه..تا شما ظرفای منتظر تو ظرفشویی رو بشورین دسرتونم خنک شده..
مرحله 5حالا دسرتونو بیارین بیرون واروم یه قاشق از شربت رو آروم بدین رو دسر ومنتظر بشین تا جذب بشه..حالا خامه قنادی رو رو دسرتون شکوفه بزنین یا اگه ساده میخواین همینطوری با قاشق یه لایه از اون رو روی دسرتون بدین..
مرحله 6بعد اگه دوست داشتین پودر پسته رو دسر بپاشین وشربتو با حوصله روی خامتون بدین یا در واقع بپاشین ..درسته یکم پر زحمته
مرحله 7بجای خامه قنادی از خامه صبحانه هم میتونین استفاده کنین..ولی من خودم با اون امتحان نکردم.پس نظری در باره خوشمزگی اون ندارم..
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین