سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر لاوانتین

دسر لاوانتین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۵ قاشق غذا خوری
شیر ۱.۵ پیمانه
خامه‏ ۳ قاشق غذا خوری
کیک اسفنجی ۱ عدد
پودر ژله ۱-۲ بسته
میوهبه مقدار لازم
دسر لاوانتین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر لاوانتین
روش ساخت
مرحله 1ابتدا یک عدد کیک اسفنجی یا شیفون( به دلخواه )آماده کرده و میذاریم کاملا خنک بشه اگه مدت زیادی تو یخچال بمونه و کاملا سرد بشه بهتره
مرحله 2پودر ژلاتین رو در آب سرد حل کرده و به روش بن ماری روی بخار کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه
مرحله 3آرد و نشاسته و شکر رو در ظرف مناسب روی حرارت گذاشته هم‌میزنیم تا مخلوط بشن
مرحله 4شیر را به مخلوط اضافه میکنیم و هم‌ میزنیم تا مخلوط کاملا غلیظ بشه
مرحله 5وقتی مخلوط غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم
مرحله 6در مرحله ی آخر خامه رو اضافه میکنیم
مرحله 7کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی قرار میدیم و مقداری از کرم رو روی کاغذ کف قالب میریزیم
مرحله 8در این مرحله کیک رو که از قبل به اندازه ی کوچکتر از قالب برش دادیم رو روی کرم قرار میدیم
مرحله 9باقی مانده ی کرم رو روی کیک میریزیم و میذاریم یخچال تا کاملا سفت بشه
مرحله 10در این مرحله مقداری از ژله دلخواه رو که به روش معمولی آماده کردیم رو روی کرم میریزیم و نیم ساعت در یخچال قرار میدیم تا نیم بند بشه
مرحله 11بعد از نیم ساعت قالب رو از یخچال خارج کرده و میوه های دلخواه رو روی ژله نیم بند شده قرار میدیم و مجددا در یخچال قرار میدیم‌ تا کمی سفت بشن و سپس از یخچال خارج کرده و مابقی ژله رو روی میوه ها میریزیم وبرای۲ساعت در یخچال میذاریم‌ تا کاملا سفت بشه و ببنده
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین