زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ پیمانه |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۵ قاشق غذا خوری |
شیر ۱.۵ پیمانه |
خامه ۳ قاشق غذا خوری |
کیک اسفنجی ۱ عدد |
پودر ژله ۱-۲ بسته |
میوهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا یک عدد کیک اسفنجی یا شیفون( به دلخواه )آماده کرده و میذاریم کاملا خنک بشه اگه مدت زیادی تو یخچال بمونه و کاملا سرد بشه بهتره |
مرحله 2 | پودر ژلاتین رو در آب سرد حل کرده و به روش بن ماری روی بخار کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه |
مرحله 3 | آرد و نشاسته و شکر رو در ظرف مناسب روی حرارت گذاشته هممیزنیم تا مخلوط بشن |
مرحله 4 | شیر را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط کاملا غلیظ بشه |
مرحله 5 | وقتی مخلوط غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم |
مرحله 6 | در مرحله ی آخر خامه رو اضافه میکنیم |
مرحله 7 | کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی قرار میدیم و مقداری از کرم رو روی کاغذ کف قالب میریزیم |
مرحله 8 | در این مرحله کیک رو که از قبل به اندازه ی کوچکتر از قالب برش دادیم رو روی کرم قرار میدیم |
مرحله 9 | باقی مانده ی کرم رو روی کیک میریزیم و میذاریم یخچال تا کاملا سفت بشه |
مرحله 10 | در این مرحله مقداری از ژله دلخواه رو که به روش معمولی آماده کردیم رو روی کرم میریزیم و نیم ساعت در یخچال قرار میدیم تا نیم بند بشه |
مرحله 11 | بعد از نیم ساعت قالب رو از یخچال خارج کرده و میوه های دلخواه رو روی ژله نیم بند شده قرار میدیم و مجددا در یخچال قرار میدیم تا کمی سفت بشن و سپس از یخچال خارج کرده و مابقی ژله رو روی میوه ها میریزیم وبرای۲ساعت در یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه و ببنده |