زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۳ لیوان |
فندق ۱/۲ لیوان |
آناناس ۳ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ لیوان |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
شکلات ۸۰ گرم |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
بیسکویت ۲ بسته |
مرحله 1 | ابتدا نشاسته ذرت رو با يك ليوان از شير سرد كه در دستور ذكر شده حل ميكنيم تا گوله نشه .سپس مابقي شير رو ريخته و با شعله ملايم روي حرارت قرار ميديم و شكر رو اضافه ميكنيم |
مرحله 2 | شكر كه حل شد پودر فندق و آناناس و كاكائو و شكلات تخته اي كه بن ماري كرديم رو بهش اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا همه مواد مخلوط شود و كمي شعله رو بيشتر ميكنيم تا دسرمون مثل فرني غليظ بشه سپس حرارت رو خاموش وانيل رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم . |
مرحله 3 | بيسكوييت رو با كمك دست خرد كرده كف جام يا ظرف دلخواهمون ميريزيم بعد به همين منوال يه لايه بيسكوييت يه لايه دسر ميريزيم تا ظرفمون پر بشه روش پودر فندق ميريزيم ٢ ساعت داخل يخچال ميزاريم و سپس آمادست |