زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
خامه ۱ پاکت |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
پودر ژلاتین ۷ قاشق مربا خوری |
آب ۱/۴ لیوان |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکلات ۱/۴ لیوان |
موز ۲ عدد |
کمپوت ۱ قوطی کوچک |
گردو ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا شیر را با نصف لیوان شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود |
مرحله 2 | زرده های تخم مرغ را با نصف لیوان شکر. و نوک قاشق چایخوری وانیل داخل ظرفی روی حرارت بخار کتری قرار میدهیم و با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود و شکر خوب حل شود بخار آب باعث میشود زرده ها از حالت خامی دربیاید |
مرحله 3 | ژلاتین را در آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم بنماری میکنیم |
مرحله 4 | وقتی شیر و ژلاتین از حرارت داغی افتاد و خنک شد آنها را داخل مخلوط تخم مرغ میریزیم و با چنگال هم میزنیم |
مرحله 5 | خامه را داخل ظرفی میزنیم سپس مواد را به خامه زده شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم |
مرحله 6 | در این مرحله دوروش وجود دارد : میتوانیم مواد را داخل ظرف استیل بریزیم و روی ظرفی بزرگتر که داخل آن یخ باشد قرار دهیم و مدام هم بزنیم تا به غلظت فرنی برسد روش دیگه اینکه ظرف رو داخل یخچال بگذاریم و چند دقیقه یکبار هم بزنیم تا نبنده و حالت فرنی بگیره و دوباره در یخچال بزاریم |
مرحله 7 | آناناس و موز و گردو را نگینی خورد کرده و وقتی کرم خامه ای به غلظت دلخواه رسید مواد را با شکلات تخته ای رنده شده به کرم اضافه میکنیم داخل قالب مورد نظر را کمی چرب و مواد را داخل قالب به مدت 5 الی 6 ساعت درون یخچال میگذاریم |