سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر فلامینگو

دسر فلامینگو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
خامه‏ ۱ پاکت
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
پودر ژلاتین ۷ قاشق مربا خوری
آب ۱/۴ لیوان
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات ۱/۴ لیوان
موز ۲ عدد
کمپوت ۱ قوطی کوچک
گردو ۱/۲ لیوان
دسر فلامینگو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر فلامینگو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر را با نصف لیوان شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود
مرحله 2زرده های تخم مرغ را با نصف لیوان شکر. و نوک قاشق چایخوری وانیل داخل ظرفی روی حرارت بخار کتری قرار میدهیم و با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود و شکر خوب حل شود بخار آب باعث میشود زرده ها از حالت خامی دربیاید
مرحله 3ژلاتین را در آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم بنماری میکنیم
مرحله 4وقتی شیر و ژلاتین از حرارت داغی افتاد و خنک شد آنها را داخل مخلوط تخم مرغ میریزیم و با چنگال هم میزنیم
مرحله 5خامه را داخل ظرفی میزنیم سپس مواد را به خامه زده شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
مرحله 6در این مرحله دوروش وجود دارد : میتوانیم مواد را داخل ظرف استیل بریزیم و روی ظرفی بزرگتر که داخل آن یخ باشد قرار دهیم و مدام هم بزنیم تا به غلظت فرنی برسد روش دیگه اینکه ظرف رو داخل یخچال بگذاریم و چند دقیقه یکبار هم بزنیم تا نبنده و حالت فرنی بگیره و دوباره در یخچال بزاریم
مرحله 7آناناس و موز و گردو را نگینی خورد کرده و وقتی کرم خامه ای به غلظت دلخواه رسید مواد را با شکلات تخته ای رنده شده به کرم اضافه میکنیم داخل قالب مورد نظر را کمی چرب و مواد را داخل قالب به مدت 5 الی 6 ساعت درون یخچال میگذاریم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین