زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیوان |
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد |
خامه ۲۱۰ گرم |
شکر ۱/۲ پیمانه |
ورقه ژلاتین ۳ ورق |
مرحله 1 | زرده های تخم مرغ را با همزن می زنیم. |
مرحله 2 | سپس کم کم شكر را اضافه می كنیم تا كرم رنگ شود. |
مرحله 3 | بعد در ظرف دیگری خامه را با پودر قند هم می زنیم تا فرم بگیرد و از ظرف جدا نشود |
مرحله 4 | سپس كاكائو را در شیر حل می كنیم. |
مرحله 5 | بعد شیر را به زرده تخم مرغ و شكر اضافه می كنیم و هم می زنیم. |
مرحله 6 | بعد خامه را اضافه كرده |
مرحله 7 | ورقه های ژلاتین را در نصف لیوان آب جوش حل كرده و بعدش به مواد فوق اضافه میکنیم |
مرحله 8 | ته ظرف مورد نظر را با كره چرب می كنیم و مواد را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم به مدت 1 تا 2 ساعت تا ببندد. |
مرحله 9 | میتونین لابلاش شکلات بریزین |