زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ویفر ۴ بسته |
خامه صبحانه ۱ بسته |
پودر ۱ بسته |
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا ویفر رول شکلاتی را داخل ظرف با دست خرد کنید ولی توجه کنید بیش از اندازه پودر نشود . |
مرحله 2 | خامه صبحانه را داخل ظرف جدا ریخته ،وپودر قند را اضافه وبا قاشق هم بزنید ،سپس ظرف را به مدت 8دقیقه داخل فریزر یخچال قرار دهید . |
مرحله 3 | بعد از این مدت خامه را از فریزر بیرون آورده و با دور تند همزن برقی حدود 5 دقیقه هم بزنید . |
مرحله 4 | پودر ژلاتین را داخل ظرف جدا ریخته وبا سه قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده وبه روش بن ماری آب کنید . |
مرحله 5 | در مرحله بعد پودر کاپوچینو را به خامه زده شده اضافه کنید وبا قاشق هم بزنید . سپس ویفر رول شکلاتی خرد شده را اضافه کنید ومواد را هم بزنید و بعد پودر ژلاتین که به روش بن ماری آب کرده ایم را اضافه میکنیم ومواد را باهم مخلوط میکنیم . |
مرحله 6 | قالب سلیکسیونی را با یک ذره روغن مایع چرب میکنیم ،سپس مواد را داخل قالب میریزیم . |
مرحله 7 | وقالب را به مدت 40 إلی 50 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم. |
مرحله 8 | بعد از اینکه دسر سفت شد از یخچال بیرون آورده ، دور قالب را با استفاده از چاقو آزاد کرده وبعد ققالب را داخل ظرف اصلی بر میگردانیم . |
مرحله 9 | برای تزیین از پودر پسته ،شکلات چیپسی ،ویفر رول شکلاتی استفاده کردم . |