زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
طالبی ۱ عدد |
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری |
خامه ۱/۲ پیمانه |
شکر ۴ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | طالبی را شسته و گوشت ميوه را از پوست و تخمها جدا كنيد. ميوه را پوره كنيد، برای اين كار، هم از مخلوطكن يا غذاساز می توان استفاده كرد و هم می توان طالبی را با رنده ريز رنده كرد. |
مرحله 2 | پوره طالبی را در قابلمهای ريخته، با شكر مخلوط كرده و قابلمه را روی حرارت ملايم بگذاريد. كمی كه پوره ميوه گرم شد، همه پودر ژلاتين را روی آن بپاشيد. |
مرحله 3 | دائم مخلوط را هم بزنيد تا پودر ژلاتين با ميوه و شكر به خوبی حل شود. مخلوط را از روی حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد. حالا خامه را اضافه كرده، هم بزنيد تا خوب با مواد حل شده و يكدست شود. |
مرحله 4 | قالب مورد نظر را كمي خيس كرده و در فريزر بگذاريد. بعد از چند دقيقه وقتي تيغههای يخ را در قالب ديديد آن را از فريزر بيرون آورده و دسر را در قالب بريزيد. |
مرحله 5 | دسر را در يخچال به مدت 4 تا 5 ساعت بگذاريد تا ژلاتين باعث شود دسر خوب خودش را بگيرد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو كنيد. |