زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب طالبی ۲ لیوان |
پودر ژلاتین ۲/۱/۲ قاشق غذا خوری |
خامه ۳-۴ قاشق غذا خوری |
آب ۱ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
مرحله 1 | اول آب طالبی رو از صافی رد کنید (این قسمت به دلخواه است،برای تمیز تر در آمدن دسر) |
مرحله 2 | پودر ژلاتین را داخل آب سرد بپاشید تا اسفنجی شه و بعد به روش بن ماری حل کنید و سپس بذارید کنار تا خنک شه و به دمای محیط برسه |
مرحله 3 | آب طالبی،ژلاتین که به دمای محیط رسیده،خامه و شکر را در مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم و در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میذاریم تا ببنده.2_3ساعت تقریبا طول میکشه . |
مرحله 4 | روش رو میتونید با مروارید های خوراکی،تکه های میوه و ترافل رنگی و...تزیین کنید اگر عجله دارید مقدار پودر ژلاتین رو بیشتر بریزید تا دسر زودتر ببنده.نوش جان :) |