زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳.۵ پیمانه |
شیر عسل ۴۰۰ گرم |
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم |
ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا سه پیمونه شیر رو روی گاز گذاشتم تا گرم بشه بعد شیر عسل رو بهش اضافه کردم وهمزدم حتما شیر باید داغ باشه که شیر عسل حل بشه توش . |
مرحله 2 | خامه رو روی بخار کتری یا مایکروفر اب کردم واضافه کردم به مواد .پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر ریختم اسفنجی که شد روی بخار کتری یا مایکروفر بن ماری کردم وبه مواد اضافه کردم . |
مرحله 3 | خب حالا اگه تک رنگ دوست دارین که موادرو میریزین توی قالب و میزارین یخچال.اگه سه رنگ دوست داشتین مواد رو چند قسمت تقسیم کنین |
مرحله 4 | وبه یکی کمی زعفرون اضافه کنین.وبه یکی دیگه رنگ نارنجی بعد هر لایه رو بریزین وقتی روش کمی بست حدودا نیمساعت خوبه بعد لایه بعدی رو بریزین حالا دیگه بستگی به سلیقه خودتون هر چند لایه که دوست داشتین میتوتین بریزین و یا تک رنگ درست کنین این دسر چون خامه داره قالب نیاز به چرب کردن نداره |
مرحله 5 | بهتره حداقل چهار ساعت دسر تو یخچال بمونه تا راحت برگرده .وقتی دسرو تو ظرف برگردوندم زنبوراش رو بارنگ خوراکی رنگ کردم |