زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیوان |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱/۲ لیوان |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه ۳ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۳ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا پودر ژلاتین را روی یک سوم لیوان آب سرد بپاشید تا حالت اسفنجی شود بعد روی بخار آب قرار دهید( بن ماری) حل کنید . |
مرحله 2 | شیر سرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده روی حرارت گاز قرار دهید تا پودر کاکائو حل شود. |
مرحله 3 | بعد شکر را اضافه کنید تا شکر نیز حل شود ،نیازی نیست که بجوشد سپس شعله را خاموش کنید. |
مرحله 4 | بعد از اینکه خنک شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید، بگذارید سرد شود. |
مرحله 5 | در آخر خامه را نیز اضافه کنید و هم بزنید،به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد . |