زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۱۰۰ گرم |
شکلات ۲۲۰ گرم |
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
خامه ۱۵۰ گرم |
اسانس نعنا ۲ قطره |
بادام هندی ۵ قاشق سوپ خوری |
اسپریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برای تهیه دسر شکلات و نعناع ابتدا سفیده تخممرغ را با همزن بزنید تا کاملا پوک و سبک شود. حالا شکلات تختهای، خامه و پودر کاکائو را روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا ذوب شود. سپس اسانس نعنا را به شکلات اضافه کنید. |
مرحله 2 | بیسکویت را پودر شده را با سفیده تخم مرغ فرم گرفته مخلوط کنید. سپس آن را همراه بادامزمینی پودر شده به مخلوط شکلات اضافه کرده، مخلوط کنید. در نهایت مواد آماده شده را داخل قالبهای شکلاتی بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. |
مرحله 3 | سپس آن را از قالب خارج کنید و برای تزیین دسر شکلات و نعناع به آن اسپری طلایی بزنید یا با قلممو و رنگ پودری طلایی برس بزنید و تزیین کنید. . |