زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژلاتین ۲.۵ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ فنجان |
خامه صبحانه ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیوان |
بستنی ۳ عدد |
خلال پستهبه مقدار لازم |
شکر ۵-۶ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد حل میکنیم و ظرف رو روی بخار آب قرار میدیم تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل بشن و مایع شفافی بدست بیاد. |
مرحله 2 | داخل ظرفی دیگر خامه صبحانه رو با چنگال هم میزنیم تا کاملا از حالت لختگی دربیاد.بعد بهش شیر و شکر رو اضافه میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا کاملا گرم بشن. |
مرحله 3 | بعد بستنی هارو خرد میکنیم و داخل شیر میریزیم و صبر میکنیم تا بستنی ها کاملا در شیر حل بشن و مایع یکدست بشه. در اینجا میتونیم برای تقویت مزه سوهان در دسر مقداری سوهان هم بریزیم که طبیعتا زمان بیشتری برای حل شدنش در شیر احتیاجه. |
مرحله 4 | حالا ژلاتین رو به مایه اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم تا حل بشه در آخر هم خلال پسته رو اضافه میکنیم. |
مرحله 5 | قالب رو کمی با روغن مایع چرب میکنیم و مواد رو کمی که از حرارت افتاد داخل قالب ریخته و داخل یخچال به مدت پنج تا شش ساعت قرار میدیم تا کاملا ببنده. |
مرحله 6 | بعد با دست اطراف دسر رو کمی باز میکنیم و قالب رو به صورت وارونه روی ظرف سرو قرار میدیم و کمی سشوار روش میگیریم تا ژله از قالب جدا بشه و داخل ظرف برگرده.(مراقب باشین حرارت خیلی داغ نباشه چون ممکنه ژله آب بشه) |