زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله توت فرنگی ۱ بسته |
آب ۱.۵ لیوان |
توت فرنگیبه مقدار لازم |
مواد لازم0 |
شیر ۳ لیوان |
خامه ۱/۲ پاکت |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شیر عسلی ۲ قاشق غذا خوری |
گلاب ۱/۳ فنجان |
شکر ۱ لیوان |
مرحله 1 | اول مواد پاناکوتارو آماده میکنیم، روی پودر ژلاتین نصف استکان آب بریزید ، بعد چند دقیقه آنرا روی کتری قرار دهید تا شفاف شود. |
مرحله 2 | شیر و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود ، در آخر وانیل و گلاب را اضافه کنید. |
مرحله 3 | پودر ژلاتین شفاف شده را به شیر اضافه کنید. |
مرحله 4 | بعد از خنک شدن مواد ،خامه و شیرعسلی را نیز اضافه کنید. |
مرحله 5 | ارتفاع ظرفی را (ترجیحا گرد) که برای دسر در نظر گرفته اید اندازه گیری کرده و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و پاناکوتا را تا خط اول پر کرده و در یخجال یا فریزر قرار دهید. |
مرحله 6 | پودر ژله را با نصف لیوان آب داغ مخلوط کرده و روی کتری قرار دهید تا شفاف شود، سپس از روی کتری بردارید و یک لیوان آب خنک به آن اضافه کنید. |
مرحله 7 | ژله را در ظرف کوچکتر از ظرف دسر بریزید.(با همان ارتفاعی که به سه قسمت تقسیم شده؛مثلا 6 تقسیم بر 3 مساوی دو شده و شما ژله را به ارتفاع دو سانت بریزید.) |
مرحله 8 | داخل ژله انار یا توت فرنگی خرد شده را اضافه کنید و داخل یخجال قرار دهید تا ببندد. |
مرحله 9 | بعد از بستن پاناکوتا و ژله ، ژله را از قالب در آورده و روی پاناکوتا (در وسط آن) قرار دهید. |
مرحله 10 | باقی مانده مایع پاناکوتا را اطراف و روی ژله اضافه کنید و دوباره در یخجال قرار دهید تا ببندد. |
مرحله 11 | بعد از بستن دسر آنرا به ظرف مورد نظر انتقال دهید. |