سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر سورپرایز

دسر سورپرایز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
ژله توت فرنگی ۱ بسته
آب ۱.۵ لیوان
توت فرنگیبه مقدار لازم
مواد لازم0
شیر ۳ لیوان
خامه‏ ۱/۲ پاکت
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر عسلی ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۱/۳ فنجان
شکر ۱ لیوان
دسر سورپرایز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر سورپرایز
روش ساخت
مرحله 1اول مواد پاناکوتارو آماده میکنیم، روی پودر ژلاتین نصف استکان آب بریزید ، بعد چند دقیقه آنرا روی کتری قرار دهید تا شفاف شود.
مرحله 2شیر و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود ، در آخر وانیل و گلاب را اضافه کنید.
مرحله 3پودر ژلاتین شفاف شده را به شیر اضافه کنید.
مرحله 4بعد از خنک شدن مواد ،خامه و شیرعسلی را نیز اضافه کنید.
مرحله 5ارتفاع ظرفی را (ترجیحا گرد) که برای دسر در نظر گرفته اید اندازه گیری کرده و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و پاناکوتا را تا خط اول پر کرده و در یخجال یا فریزر قرار دهید.
مرحله 6پودر ژله را با نصف لیوان آب داغ مخلوط کرده و روی کتری قرار دهید تا شفاف شود، سپس از روی کتری بردارید و یک لیوان آب خنک به آن اضافه کنید.
مرحله 7ژله را در ظرف کوچکتر از ظرف دسر بریزید.(با همان ارتفاعی که به سه قسمت تقسیم شده؛مثلا 6 تقسیم بر 3 مساوی دو شده و شما ژله را به ارتفاع دو سانت بریزید.)
مرحله 8داخل ژله انار یا توت فرنگی خرد شده را اضافه کنید و داخل یخجال قرار دهید تا ببندد.
مرحله 9بعد از بستن پاناکوتا و ژله ، ژله را از قالب در آورده و روی پاناکوتا (در وسط آن) قرار دهید.
مرحله 10باقی مانده مایع پاناکوتا را اطراف و روی ژله اضافه کنید و دوباره در یخجال قرار دهید تا ببندد.
مرحله 11بعد از بستن دسر آنرا به ظرف مورد نظر انتقال دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین