سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر سه لایه انار

دسر سه لایه انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
مواد لازم0
پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه
خامه‏ ۱ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
خامه‏ ۱ پیمانه
آب انار ۱/۴ پیمانه
پنیر ماسکارپونه ۱/۴ پیمانه
پودر شکر ۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم0
آب انار ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
دانه انار ۲ پیمانه
دسر سه لایه انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر سه لایه انار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا لایه اول را آماده کنید. در یک کاسه  مناسب، پنیر خامه ای، خامه  فرم گرفته و آبلیمو را بریزید و مخلوط کنید. 5 عدد لیوان آماده کنید. سپس یک چهارم آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید. لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 2حالا لایه  وسط را آماده کنید. در یک ظرف مناسب خامه فرم گرفته را با آب انار، پنیر ماسکارپونه و پودر شکر خوب مخلوط کنید تا کرم صورتی رنگی حاصل شود. بعد از زمان ذکر شده لیوان ها را از یخچال خارج کنید و یک چهارم دیگر آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید، سپس دوباره آن ها را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 3حالا نوبت لایه  سوم است. داخل قابلمه کوچکی آب انار، پودر ژلاتین و شکر بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط حاصل به دمای اتاق برسد.
مرحله 4لیوان ها را از یخچال درآورید، سپس به آرامی مخلوط آب انار را روی آن ها بریزید و یک چهارم دیگر از حجم لیوان ها را پر کنید. دوباره لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا لایه  ژله ای خودش را بگیرد.
مرحله 5وقتی لایه  ژله ای سفت شد، لیوان ها را از یخچال درآورید ، آن ها را با دانه های انار پر کرده و سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین