زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
مواد لازم0 |
پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه |
خامه ۱ پیمانه |
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
خامه ۱ پیمانه |
آب انار ۱/۴ پیمانه |
پنیر ماسکارپونه ۱/۴ پیمانه |
پودر شکر ۱ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم0 |
آب انار ۱ پیمانه |
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری |
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری |
شکر ۱/۴ پیمانه |
دانه انار ۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا لایه اول را آماده کنید. در یک کاسه مناسب، پنیر خامه ای، خامه فرم گرفته و آبلیمو را بریزید و مخلوط کنید. 5 عدد لیوان آماده کنید. سپس یک چهارم آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید. لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 2 | حالا لایه وسط را آماده کنید. در یک ظرف مناسب خامه فرم گرفته را با آب انار، پنیر ماسکارپونه و پودر شکر خوب مخلوط کنید تا کرم صورتی رنگی حاصل شود. بعد از زمان ذکر شده لیوان ها را از یخچال خارج کنید و یک چهارم دیگر آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید، سپس دوباره آن ها را داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | حالا نوبت لایه سوم است. داخل قابلمه کوچکی آب انار، پودر ژلاتین و شکر بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط حاصل به دمای اتاق برسد. |
مرحله 4 | لیوان ها را از یخچال درآورید، سپس به آرامی مخلوط آب انار را روی آن ها بریزید و یک چهارم دیگر از حجم لیوان ها را پر کنید. دوباره لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا لایه ژله ای خودش را بگیرد. |
مرحله 5 | وقتی لایه ژله ای سفت شد، لیوان ها را از یخچال درآورید ، آن ها را با دانه های انار پر کرده و سپس سرو کنید. |