زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
زغال اخته ۱ پیمانه |
پودر شکر ۱/۱/۴ پیمانه |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
خامه قنادی ۵ قاشق غذا خوری |
پودر ژله ۱ بسته |
آب ۱/۲ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد حل کرده و روی بخار کتری قرار میدیم تا کاملا شفاف بشه و سپس کنار میگذاریم تا از حرارت بیفته |
مرحله 2 | زغال اخته ها را با پودر شکر با همزن برقی میزنیم تا کاملا پودرشکر و زغال اخته ها باهم مخلوط بشن |
مرحله 3 | سپس خامه قنادی را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا خامه با مواد مخلوط بشه |
مرحله 4 | ژلاتین حل شده در آب(که اکنون از حرارت افتاده و خنک شده)را به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هممیزنیم تا کاملا با مواد مخلوط بشه |
مرحله 5 | پودر ژله زغال اخته رو در ۱پیمانه آب جوش کاملا حل میکنیم و سپس به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا با مواد مخلوط بشه |
مرحله 6 | قالب سیلیکونی رو به مقدار خیلی خیلی کم چرب میکنیم و مواد را در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کاملا ببنده |