سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر زعفرانی (پاناکوتای زعفرانی)

دسر زعفرانی (پاناکوتای زعفرانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه‏ ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفرانبه مقدار لازم
دسر زعفرانی (پاناکوتای زعفرانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر زعفرانی (پاناکوتای زعفرانی)
روش ساخت
مرحله 1پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)
مرحله 2شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.
مرحله 3وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.
مرحله 4نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.
مرحله 5وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!
مرحله 6و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم کمه کم 12 ساعت تو یخچال بمونه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین