سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر زعفرانی حبابی

دسر زعفرانی حبابی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
غنچه گل محمدی ۸ عدد
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
گلاببه مقدار لازم
خامه صبحانه ۱ بسته
دسر زعفرانی حبابی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر زعفرانی حبابی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ژله آلوئه ورا رو درست میکنیم با یه لیوان آبجوش روی سر کتری هم میزنیم تا شفاف بشه بعد نصف ژله را داخل قالب حبابی ( که از قبل چرب کردید) میریزیم
مرحله 2وقتی ژله نیم بند شد غنچه های محمدی را آرام داخل حباب فرو میکنیم و بقیه ژله سرد شده را میریزیم ( ژله نباید داغ باشد) تا ببندد
مرحله 3حالا دسر پاناکوتا زعفرانی را درست میکنیم اول پودر ژلاتین رو با ده قاشق غذاخوری آب سرد هم میزنیم وقتی کف کرد روی کتری گذاشته و به روش بن ماری هم میزنیم تا شفاف بشه کنار میذاریم .
مرحله 4بعد شیر و شکر را روی شعله کم هم میزنیم تا خوب حل بشه بعد زعفران دم کرده را اضاف میکنیم و زیر شعله را خاموش کرده و گلاب و پودر وانیل و ژلاتین را اضافه میکنیم و هم میزنیم
مرحله 5وقتی دسر پاناکوتا کاملا خنک شد خامه را اضاف کرده و هم میزنیم و بعد درون قالب ریخته بعد از 2.3 ساعت که بست از قالب جدا کرده و بعد سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین