زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
غنچه گل محمدی ۸ عدد |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
گلاببه مقدار لازم |
خامه صبحانه ۱ بسته |
مرحله 1 | ابتدا ژله آلوئه ورا رو درست میکنیم با یه لیوان آبجوش روی سر کتری هم میزنیم تا شفاف بشه بعد نصف ژله را داخل قالب حبابی ( که از قبل چرب کردید) میریزیم |
مرحله 2 | وقتی ژله نیم بند شد غنچه های محمدی را آرام داخل حباب فرو میکنیم و بقیه ژله سرد شده را میریزیم ( ژله نباید داغ باشد) تا ببندد |
مرحله 3 | حالا دسر پاناکوتا زعفرانی را درست میکنیم اول پودر ژلاتین رو با ده قاشق غذاخوری آب سرد هم میزنیم وقتی کف کرد روی کتری گذاشته و به روش بن ماری هم میزنیم تا شفاف بشه کنار میذاریم . |
مرحله 4 | بعد شیر و شکر را روی شعله کم هم میزنیم تا خوب حل بشه بعد زعفران دم کرده را اضاف میکنیم و زیر شعله را خاموش کرده و گلاب و پودر وانیل و ژلاتین را اضافه میکنیم و هم میزنیم |
مرحله 5 | وقتی دسر پاناکوتا کاملا خنک شد خامه را اضاف کرده و هم میزنیم و بعد درون قالب ریخته بعد از 2.3 ساعت که بست از قالب جدا کرده و بعد سرو کنید |