زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ لیوان |
خامه ۲۰۰ گرم |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱۰۰ گرم |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
موز ۲ عدد |
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۴ لیوان |
مرحله 1 | نشاسته ذرت را درشیر سرد حل میکنیم (خوب مخلوط کرده تا آرد در شیر حل شود ) شیر+شکر +وانیل را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا وقتی شیر جوش بیاد سریع و مداوم هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. |
مرحله 2 | بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از حرارت برداشته و موز را که داخل مخلوط کن پوره کردیم (میتوانیم نگینی خرد کنیم ) را به موادمان اضافه میکنیم خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود . |
مرحله 3 | ژلاتین که با آب سرد مخلوط کرده بودیم و به روش بن ماری تهیه کردیم را به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم از حرارت بیفتد .در آخر در قالب چرب شده ریخته و به مدت ۶ تا ۷ ساعت داخل یخچال میگذاریم . |