سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر رومانف(فرانسوی)

دسر رومانف(فرانسوی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
خامه‏ ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
موز ۲ عدد
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق غذا خوری
آب ۱/۴ لیوان
دسر رومانف(فرانسوی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر رومانف(فرانسوی)
روش ساخت
مرحله 1نشاسته ذرت را درشیر سرد حل میکنیم (خوب مخلوط کرده تا آرد در شیر حل شود ) شیر+شکر +وانیل را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا وقتی شیر جوش بیاد سریع و مداوم هم میزنیم تا آرد گلوله نشود.
مرحله 2بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از حرارت برداشته و موز را که داخل مخلوط کن پوره کردیم (میتوانیم نگینی خرد کنیم ) را به موادمان اضافه میکنیم خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود .
مرحله 3ژلاتین که با آب سرد مخلوط کرده بودیم و به روش بن ماری تهیه کردیم را به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم از حرارت بیفتد .در آخر در قالب چرب شده ریخته و به مدت ۶ تا ۷ ساعت داخل یخچال میگذاریم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین