زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۴ لیوان |
خامه ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۵ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ لیوان |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ژلاتین راروی شیرریخته وهم زده وروی شعله کم گذاشته وهم میزنیم تا ژلاتین حل شودولی شیرنجوشد |
مرحله 2 | شکررابه شیراضافه کرده وهم میزنیم تا کامل حل شود |
مرحله 3 | وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم.وقتیکه خنک شد خامه را اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | موادرانصف کرده وبه نصف مواد پودرکاکائو رااضافه میکنیم |
مرحله 5 | ظرف مستطیلی پیرکس رابرداشته ویک لایه ازدسرسفیدراریخته ودریخچال به مدت نیم ساعت قرارمیدیم. |
مرحله 6 | وقتی لایه سفیدمقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم داخل یخچال گذاشته نیم بند بشه وبه همین ترتیب ادامه تاموادمون تموم بشه. |
مرحله 7 | وقتی آخرین لایه رو ریختیم به مدت دو ساعت دریخچال گذاشته تاکاملا خودش روبگیره |
مرحله 8 | ظرف روبه مدت سه ثانیه درآب گرم میذاریم و دسر رو درآورده وبرش میزنیم. |