زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۴ بسته |
شکلات تلخ ۲۵۰ گرم |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری |
پسته ۲ قاشق غذا خوری |
شیر (پرچرب) ۲ پیمانه سرخالی |
نسکافه ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا شیر را روی حرارت قرار داده تا به نقطه ی جوش برسد اما نجوشد ،سپس حرارت را خاموش کنید |
مرحله 2 | شکلات را به تکه های کوچک خرد کرده و درون شیر بریزید و مرتبا هم بزنید تا کاملا آب شده و ترکیب یکدستی ایجاد شود |
مرحله 3 | پودر کاکائو و نسکافه را الک کرده و به محلول شیر و شکلات بیفزایید و ترکیب کنید |
مرحله 4 | بیسکوییت ها را با دست کمی خرد کرده(اما کاملا پودر نمیکنیم تا در انتها حالت موزاییکی زیباتری داشته باشیم) پسته یا فندق نگینی شده را نیز بیفزایید |
مرحله 5 | مخلوط شیر را به بیسکوییت ها افزوده و با قاشق مواد را ترکیب کنید تا حالت خمیری شلی پیدا کند . اگر مواد خیلی سفت و غیر منسجم بود میتوان مقدار خیلی کمی شیر را گرم کرد و افزود و اگر بیش از اندازه رقیق و شل بود میتوان با کمی بیسکوییت خرد شده به انسجام مورد نظر رساند |
مرحله 6 | کف یک قالب دلخواه (که بهتر است مستطیل یا لوف باشد)را پلاستیک فریزر پهن کرده و دیواره ها را هم بپوشانید،سپس مواد را درون آن ریخته و با مابقی پلاستیک روی دسر را کاملا بپوشانید |
مرحله 7 | قالب را به مدت حداقل ۵ ساعت درون سردترین نقطه ی فریزر قرار داده تا دسر کاملا ببند و بافت خوبی پیدا کند |
مرحله 8 | در انتها از قالب خارج کرده و با کمک الک مخلوط پودر نسکافه و پودر کاکائو را روی دسر بپاشید |