سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر دبل چاکلت موزاییکی

دسر دبل چاکلت موزاییکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۴ بسته
شکلات تلخ ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری
پسته ۲ قاشق غذا خوری
شیر (پرچرب) ۲ پیمانه سرخالی
نسکافه ۲ قاشق غذا خوری
دسر دبل چاکلت موزاییکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر دبل چاکلت موزاییکی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر را روی حرارت قرار داده تا به نقطه ی جوش برسد اما نجوشد ،سپس حرارت را خاموش کنید
مرحله 2شکلات را به تکه های کوچک خرد کرده و درون شیر بریزید و مرتبا هم بزنید تا کاملا آب شده و ترکیب یکدستی ایجاد شود
مرحله 3پودر کاکائو و نسکافه را الک کرده و به محلول شیر و شکلات بیفزایید و ترکیب کنید
مرحله 4بیسکوییت ها را با دست کمی خرد کرده(اما کاملا پودر نمیکنیم تا در انتها حالت موزاییکی زیباتری داشته باشیم) پسته یا فندق نگینی شده را نیز بیفزایید
مرحله 5مخلوط شیر را به بیسکوییت ها افزوده و با قاشق مواد را ترکیب کنید تا حالت خمیری شلی پیدا کند . اگر مواد خیلی سفت و غیر منسجم بود میتوان مقدار خیلی کمی شیر را گرم کرد و افزود و اگر بیش از اندازه رقیق و شل بود میتوان با کمی بیسکوییت خرد شده به انسجام مورد نظر رساند
مرحله 6کف یک قالب دلخواه (که بهتر است مستطیل یا لوف باشد)را پلاستیک فریزر پهن کرده و دیواره ها را هم بپوشانید،سپس مواد را درون آن ریخته و با مابقی پلاستیک روی دسر را کاملا بپوشانید
مرحله 7قالب را به مدت حداقل ۵ ساعت درون سردترین نقطه ی فریزر قرار داده تا دسر کاملا ببند و بافت خوبی پیدا کند
مرحله 8در انتها از قالب خارج کرده و با کمک الک مخلوط پودر نسکافه و پودر کاکائو را روی دسر بپاشید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین