سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی دسر خرما

دسر خرما
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
بیسکویت ۱ پیمانه
پودر بادام ۱/۳ پیمانه
هل ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۳ پیمانه
خرما ۱ کیلوگرم
دسر خرما
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر خرما
روش ساخت
مرحله 1خرماهای بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود ۳ تا ۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند. خرماهای نرم شده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید. آنقدر خرماها را با دست ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند.
مرحله 2حالا یک سوم از بیسکویت پودر شده را به آن اضافه کنید. پس از آن نوبت اضافه کردن گلاب، هل و پودر کاکائو است. این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.
مرحله 3یک قالب کیک مستطیل شکل را کاملا چرب کنید و با کاغذ مومی کف و اطراف آن را بپوشانید. یک سوم دیگر از بیسکوییت های خرد شده را روی کاغذ مومی بریزید.
مرحله 4ترکیب به دست آمده مایع خرما را روی آن قرار داده و فشار دهید.
مرحله 5پودر پسته و بادام را روی آن بریزید. دسر را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرید.
مرحله 6بعد از سه تا چهار ساعت مواد را از داخل قالب با کمک کاغذ بیرون بیاورید و بقیه بیسکویت خرد شده را پشت و کنار دسر بپاشید. آن را برش بزنید و از دسر آماده شده لذت ببرید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین