زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پوره خرمالو ۲۵۰ گرم |
ورقه ژلاتین ۴ عدد |
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
اسانس ۱/۴ پیمانه |
خامه ۱۰۰ گرم |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
شکر ۷۵ گرم |
آرد ۳۵ گرم |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شیر ۲۸۰ میلی لیتر |
مرحله 1 | کرم پاتیسیر را آماده و بعد پوره خرمالو را به آن اضافه کنید. |
مرحله 2 | ورقهای ژلاتین را در آب سرد بگذارید و بعد آن را به روش بن ماری حل کنید و آب لیمو، اسانس طعمدار ، خامه و وانیل را به مایه اضافه کنید. |
مرحله 3 | کرم فراهم آمده را در فنجانهای شکلات و یا ظرف دسر بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. |
مرحله 4 | طرز تهیه کرم پاتیسیر: |
مرحله 5 | زرده تخم مرغها، شکر و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود، آن گاه آرد را اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 6 | شیر را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس آن را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و بعد آن را به ظرف شیر منتقل کنید. روی حرارت پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود. |