سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر خرمالو

دسر خرمالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
پوره خرمالو ۲۵۰ گرم
ورقه ژلاتین ۴ عدد
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
اسانس ۱/۴ پیمانه
خامه‏ ۱۰۰ گرم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
شکر ۷۵ گرم
آرد ۳۵ گرم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۲۸۰ میلی لیتر
دسر خرمالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر خرمالو
روش ساخت
مرحله 1کرم پاتیسیر را آماده و بعد پوره خرمالو را به آن اضافه کنید.
مرحله 2ورق‌های ژلاتین را در آب سرد بگذارید و بعد آن را به روش بن ماری حل کنید و آب لیمو، اسانس طعم‌دار ، خامه و وانیل را به مایه اضافه کنید.
مرحله 3کرم فراهم آمده را در فنجان‌های شکلات و یا ظرف دسر بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
مرحله 4 طرز تهیه کرم پاتیسیر:
مرحله 5زرده تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود، آن گاه آرد را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 6شیر را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس آن را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و بعد آن را به ظرف شیر منتقل کنید. روی حرارت پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین