سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر خامه شاه‌توتی

دسر خامه شاه‌توتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۱.۵ قاشق سوپ خوری
آب ۱/۲ پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق مربا خوری
شاه توت ۱ پیمانه
شیر ۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۳ قاشق سوپ خوری
شاه توتتعدادی
دسر خامه شاه‌توتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر خامه شاه‌توتی
روش ساخت
مرحله 1در قابلمه‌ای مناسب شکر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و مخلوط کنید. به آنها شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله 2حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید، دائم هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، وانیل و خامه را هم به آن افزوده، هم بزنید.
مرحله 3ژلاتین را با آب مخلوط کرده وروی بخار آب کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود (روش بن‌ماری). ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا آنها را در ظرفی ریخته، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
مرحله 4در این فاصله سس شاه‌توت را آماده کنید. برای تهیه سس، شاه‌توت را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند.
مرحله 5مقداری از دسر بسته شده را در گیلاس‌های پایه دار یا ظرف دلخواه بریزید. روی آن مقداری سس شاه‌توت بریزید. چند عدد شاه‌توت روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر روی آن ریخته و با سس و میوه شاه‌توت تزئین کنید.مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین