زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۴۰۰ گرم |
آب ۲ لیوان |
پودر قهوه ۲ قاشق سوپ خوری |
خامه ۲۰۰ گرم |
خامه شکلاتی ۱۵۰ گرم |
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو ۵۰ گرم |
خرده شکلات ۱ بسته |
اسمارتیزکمی |
مرحله 1 | یک کاسه گرد گود کوچک بردارید. ابتدا لیدی فینگر های نرم شده در قهوه و آب ولرم را در کاسه بچینید. زیر آن یک ورقه پوشش پلاستیکی قرار دهید. |
مرحله 2 | خامه شکلاتی و پنیر لبنه را مخلوط کنید. |
مرحله 3 | آن را روی لیدی فینگر ها بریزید. |
مرحله 4 | سپس یک لایه دیگر لیدی فینگر بچینید و با خامه و پنیر پر کنید. |
مرحله 5 | یک لایه نازک پودر کاکائو بپاشید. |
مرحله 6 | کفشدوزک را یک ساعت در یخچال قرار دهید .خامه زده شده را با رنگ قرمز خوراکی مخلوط کنید. |
مرحله 7 | کیک را از یخچال بیرون بیاورید و از ظرف خارج کنید و برعکس داخل بشقاب قرار دهید. |
مرحله 8 | روی کل آن خامه قرمز بمالید .دو تکه شکلات در گوشه ها قرار دهید که جای صورت را بگیرند. |
مرحله 9 | با خامه زده شده چشم ها را درست کنید و یک تکه شکلات وسط هر کدام بگذارید .با اسمارتیز های شکلاتی خال های روی کفشدوزک را درست کنید .آنتن ها را از شکلات درست کنید و کار بگذارید. |