زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
نشاسته ۱ قاشق غذا خوری |
خامه قنادی ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
پنیر ماسکارپونه ۱ بسته |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری |
پودر ژله ۱ بسته |
توت فرنگی ۲ پیمانه |
شکر ۴ قاشق سوپ خوری |
آب ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | پودر ژله توت فرنگی رو باآب جوش و 4 قاشق شکرمخلوط کرده و 1 لیوان یخ اضافه میکنیم |
مرحله 2 | توت فرنگی های خرد شده رو به ژله اضافه کرده |
مرحله 3 | و تو قالب میریزیم و میذاریم 2ساعت تو یخچال که خوب خودشو بگیره |
مرحله 4 | تخم مرغ وشکر ووانیل رومخلوط کرده وباهمزن میزنیم تا کاملا کش دار بشه |
مرحله 5 | مخلوط شکر و تخم مرغ رو میذاریم 15 دقیقه رو بخار کتری و همش میزنیم تا تخم مرغ ها رو کتری بپزه |
مرحله 6 | پنیرماسکارپونه رو با همزن میزنیم تا یکم بازشه |
مرحله 7 | تو این فاصله نشاسته رو با شیر سرد مخلوط کرده و روی شعله میذاریم تا یکم خودشو بگیره |
مرحله 8 | ژلاتین رو باآب مخلوط کرده وروبخارکتری میزاریم رقیق شه و به شیر اضافه میکنیم |
مرحله 9 | شیر رابه موادتخم مرغی اضافه کرده درآخر خامه رو اضافه میکنیم و خوب همش میزنیم |
مرحله 10 | نصف مواد رو تو قالب میریزیم و تو بخچال میذاریم تا خوب خودشو بگیره |
مرحله 11 | ژله رو از قالب جدا کرده و توی قالب بزرگتر میذاریم روی دسر قبلی |
مرحله 12 | بقیه دسر رو روی ژله ریخته و توی یخچال میذاریم 4ساعت تا خوب خودشو بگیره |