زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
توت فرنگی ٢۰۰ گرم |
آب ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
شکر ٢ قاشق سوپ خوری |
خامه ١ پیمانه |
آب ١ پیمانه |
ژلاتین ١ قاشق سوپ خوری |
ژله توت فرنگی ١۰۰ گرم |
بیسکویت ۶ عدد |
مرحله 1 | کافي است اين دسر را يک بار درست کنيد. اونوقت ديگه عاشقش ميشيد. |
مرحله 2 | توتفرنگيها را شسته و با چاقوي تيز خرد ميكنيم تا آب نيندازد. |
مرحله 3 | پودر ژله را در آبجوش حل كرده و سپس آب سرد را اضافه و مخلوط ميكنيم. شير را با شكر روي حرارت قرار داده و هم ميزنيم تا شكر حل شود. |
مرحله 4 | ژلاتين را با دو قاشق آب روي بخار آب حل كرده داخل شير ميريزيم. |
مرحله 5 | سپس خامه فرمگرفته را به شير اضافه ميكنيم. |
مرحله 6 | دو كاسه هم شكل ولي در سايز كوچك و بزرگ آماده ميكنيم. هر دو را در آب سرد زده و آب آن را خالي ميكنيم. |
مرحله 7 | كاسه كوچكتر را در كاسه بزرگتر قرار داده و با چسب به كاسه بزرگتر طوري متصل ميكنيم كه كف كاسه مياني بالا قرار بگيرد. |
مرحله 8 | فاصله بين دو كاسه را از ژله و توتفرنگي پر كرده سپس ظرف را در يخچال به مدت سه ساعت قرار ميدهيم تا ژله كاملا ببندد. |
مرحله 9 | داخل كاسه كوچكتر آب داغ ريخته تا گرم شده و از ژله جدا شود. سپس داخل فضاي خالي (جاي كاسه) را از مواد كرم و بيسكويت پُر ميكنيم. |
مرحله 10 | دوباره ظرف را در يخچال قرار داده تا دسر ببندد. كاسه را در آب داغ حدوا 3 ثانیه فرو برده و در ظرف سرو بر ميگردانيم. |