زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۲۰۰ گرم |
کره ۳/۴ فنجان |
آب ۱/۴ فنجان |
شکر ۱ فنجان |
شکر قهوه ای ۳/۴ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
آرد ۱/۱/۳ فنجان |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
تمشک ۲ پیمانه |
خرده شکلاتبه مقدار لازم |
خامه ۱.۵ فنجان |
خامه ترش ۱/۳ فنجان |
شکر ۳ قاشق سوپ خوری |
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر 22 سانتی متری را با اسپری آشپزی چرب کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | یک روغن دان متوسط را روی شعله ی متوسط قرار دهید و شکلات، کره و آب را در آن مخلوط کنید. بپزید و گاهی هم بزنید تا کره و شکلات آب شوند. مخلوط را در یک مخلوط کن بریزید. |
مرحله 3 | شکر و شکر قهوه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. سپس تخم مرغ ها وعصاره وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید. |
مرحله 4 | آرد و نمک را اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل ظرف فری که آماده کرده اید بریزید و 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. |
مرحله 5 | ظرف را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده قرار دهید. زمانی که براونی کاملاً خنک شد ظرف را روی یک تخته برگردانید و براونی را به شکل تکه های 1 سانتی متری برش دهید. |
مرحله 6 | خامه پر چرب، خامه ترش، شکر و عصاره وانیل را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا بزنید تا موج دار شود. |
مرحله 7 | هر ظرف را یکی در میان با لایه های تکه های براونی، خامه زده شده و تمشک پر کنید. روی هر ظرف را با خرده شکلات تزئین کنید و فوراً سرو کنید. |