سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر ترایفل براونی و میوه

دسر ترایفل براونی و میوه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شکلات ۲۰۰ گرم
کره ۳/۴ فنجان
آب ۱/۴ فنجان
شکر ۱ فنجان
شکر قهوه ای ۳/۴ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱/۱/۳ فنجان
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
تمشک ۲ پیمانه
خرده شکلاتبه مقدار لازم
خامه‏ ۱.۵ فنجان
خامه ترش ۱/۳ فنجان
شکر ۳ قاشق سوپ خوری
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
دسر ترایفل براونی و میوه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر ترایفل براونی و میوه
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر 22 سانتی متری را با اسپری آشپزی چرب کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2یک روغن دان متوسط را روی شعله ی متوسط قرار دهید و شکلات، کره و آب را در آن مخلوط کنید. بپزید و گاهی هم بزنید تا کره و شکلات آب شوند. مخلوط را در یک مخلوط کن بریزید.
مرحله 3 شکر و شکر قهوه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. سپس تخم مرغ ها وعصاره وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید.
مرحله 4آرد و نمک را اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل ظرف فری که آماده کرده اید بریزید و 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
مرحله 5ظرف را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده قرار دهید. زمانی که براونی کاملاً خنک شد ظرف را روی یک تخته برگردانید و براونی را به شکل تکه های 1 سانتی متری برش دهید.
مرحله 6خامه پر چرب، خامه ترش، شکر و عصاره وانیل را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا بزنید تا موج دار شود.
مرحله 7هر ظرف را یکی در میان با لایه های تکه های براونی، خامه زده شده و تمشک پر کنید. روی هر ظرف را با خرده شکلات تزئین کنید و فوراً سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین