زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ۲۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
کره ۱۰۰ گرم |
بیسکویت ۲ بسته |
پودر شکر ۶ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا خامه را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار دهید.بعد از خارج کردن از فریزر با حدود نصف مقدار شکر مخلوط ننایید و با همزن و دور تند حدود ۵ دقیقه بزنید. |
مرحله 2 | سپس پنیر خامه ای را با باقیمانده شکر مخلوط کرده و هم بزنیدتا کاملا یکدست شود.کره نرم شده را به آن اضافه نموده و هم می زنیم.سپس خامه را که در مرحله قبل هم زدیم و به حالت فرم گرفته در آمده را به آن اضافه میکنیم.در این مرحله میتوانید وانیل و مقداری کاکائو یا زعفران اضافه نمایید. |
مرحله 3 | در این مرحله ته قالب مستطیلی شکل را با سلفون یا پلاستیک بپوشانید و کمی از مایه تهیه شده را ته ظرف بریزید و صاف کنید.سپس یک ردیف بیسکویت بچینید و مجددا از مایه ریخته و صاف نمایید.این کار را تا زمانی که مایه تمام شود ادامه دهید. |
مرحله 4 | در آخر باقیمانده پلاستیک را روی ظرف بکشید و آن را در یخچال قرار دهید.و بعد از ۶ یا ۷ ساعت برگردانید. نوش جان |