سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر بهاری

دسر بهاری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
ماست‏ ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۱ پیمانه
ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
خامه‏ ۱۳۰ گرم
پوره توت فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکیچند قطره
اسانس توت فرنگیچند قطره
نعنا ۱ قاشق سوپ خوری
پرتقال ۲ قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکیچند قطره
اسانس نعناچند قطره
رنگ خوراکیچند قطره
اسانس پرتقالچند قطره
وانیل‏کمی
توت فرنگیبه تعداد لازم
دسر بهاری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر بهاری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده، روی حرارت قرار ‌دهیدتا شکر حل شود اما شیر نباید بجوشد .سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده به صورت بن‌ماری ( حرارت غیرمستقیم )حل کنید. حالا ژلاتین را به شیر اضافه کرده ،هم بزنید تا مایه یکدست شود.
مرحله 2ماست را در کاسه‌ای ریخته، کمی با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود.سپس خامه را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خامه و ماست با هم حل شود. مواد ژلاتینی خنک شده را به مخلوط خامه و ماست اضافه کنید و هم بزنید. حال موادرا به 4 قسمت مساوی تقسیم ‌کنید.
مرحله 3قسمتی را با پوره توت فرنگی، کمی رنگ و اسانس آن مخلوط کنید و ظرف‌های دسر را با مواد پر کرده، داخل یخچال ‌بگذارید.قسمت دوم را با اسانس نعنا، رنگ سبز و نعنای خرد شده مخلوط کنید و ظرف‌های سرو را پر کرده، کنار بگذارید.سمت سوم را با پوره پرتقال، رنگ نارنجی و اسانس پرتقال مخلوط کنید و ظرف‌های دسر را پر کرده، کنار بگذارید و قسمت چهارم را با وانیل مخلوط کرده و داخل ظرف‌های سرو را پرکنید و کنار بگذارید.در انتها ظرف‌ها را داخل یخچال به مدت 3 تا 4ساعت داخل یخچال قرار ‌دهید.برای سرو به دلخواه از ترکیب میوه‌ها و شکلات سفید هم می‌توان استفاده کرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین