زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۲ عدد |
شیر ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
خامه فرم گرفته ۱ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
شکلات ۸۰ گرم |
مغز آجیل ۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | قالب را با روغن مایع چرب کنید.شکلات تخته ای را با ۲ قاشق روغن مایع بن ماری کنید و قالب را با نصف شکلات آب شده آغشته کنید و فریزر بگذارید تا سفت شود. |
مرحله 2 | بعد از سفت شدن از فریزر بیرون بیارید و دوباره یک دور دیگه قالب رو با فرچه به شکلات آغشته کنید تا یه لایه ضخیم شکلات داخل قالب باشه .دوباره داخل فریزر بگذارید تا سفت شود. |
مرحله 3 | کره را بن ماری کنید و با شیرو شکر مخلوط کنید تا شکر با گرمای کره ذوب شود.بسکوییت ها رو با گوشت کوب یا دست ریز خورد کنید و به همراه پودر کاکائو به مواد شیر و شکر اضافه کنید و مخلوط کنید. |
مرحله 4 | اگر مواد خیلی سفت بود کمی شیر و اگر خیلی شل بود کمی بسکوییت اضافه کنید.قالب را از فریزر بیرون اورده نصف مواد بسکوییتی را داخل قالب ریخته .پسته یا گردوها را داخل قالب روی مواد بسکوییتی ریخته و مقداری پودر نارگیل در صورت تمایل روی آنها بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا کمی سطحش سفت شود. |
مرحله 5 | نصف خامه را روی مواد ریخته و دوباره در عرض چند دقیقه داخل فریزر قرارداده.بقیه مواد را هم به همین ترتیب روی هم ریخته و در آخر شکلات آب شده روی مواد ریخته و چندساعت داخل یخچال قرار دهید وبعد از قالب خارج کنید. |