زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳ پیمانه |
بستنی ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
شکر ۱۱ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت ۶ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائوبه مقدار لازم |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرخالی |
مرحله 1 | ابتدا شیر و شکر و پودر کاکائو و بستنی و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید و مدام هم بزنید تا موادتون غلیظ و یکدست بشه . |
مرحله 2 | وقتی مواد کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بهش ژلاتین رو که در کمی شیر به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا خنک بشه . |
مرحله 3 | وقتی خنک شد بهش خامه و وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید داخل یخچال حدود ۵ الی ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه . |
مرحله 4 | تزیین دسر:برای تزیین دسر ژله بستنی آلوورا درست کردم داخل ظرف پیرکس ریختم گذاشتم یخچال سفت شد بعد با قالب دایره قالب زدم و به دیواره های قالب چسبوندم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا کامل به دیواره بچسبن بعد مواد دسر روریختم روش |