زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیتر |
آرد ۱ پیمانه |
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ لیوان |
کره ۱۲۵ گرم |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
کرم شانتی ۱/۲ بسته |
مرحله 1 | برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در مایه تابه روی حرارت متوسط قرار بدهید و هم بزنیند تا کره آب شود و کمی تفت بدهید تا آرد از خامی در بیاد. |
مرحله 2 | یک لیتر شیر و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدهید در حدود 10-15 دقیقه تا قوام بیاد و کامل غلیظ شود. |
مرحله 3 | در آخر وانیل رو هم اضافه کنید و از روی حرارت وردارید. |
مرحله 4 | پودر کرم شانتی رو با 1 لیتر شیر سرد بزنید تا خامه ای شود... کف یه ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونید به طوریکه یه لایه ضخیم از پودر نارگیل سطح ظرف رو بپوشوند و مواد دسر ازآن به ظرف نفوذ نکند. |
مرحله 5 | نصف مواد رو روی پودر نارگیل ریخته و پهن کنید و روش رو با کرم شانتی کاملا بپوشونید و بقیه مواد رو روش بریزید و با قاشق صاف کنید. |
مرحله 6 | روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل بپوشونید و بذارید تو یخچال برای 8 -9 ساعت بموند. |
مرحله 7 | بعد از این مدت دسر رو به شکل مربعهای کوچک برش زده و با احتیاط از ظرف خارج کنید تا لایه ها از هم جدا نشوند و با پودر پسته تزیین و سرو کنید. |