سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر باواریا

دسر باواریا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (زرده) ۶ عدد
شکر ۸ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ پیمانه
شیر ۹۰۰ گرم
خامه‏ ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
دسر باواریا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر باواریا
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظرفی زرده ها را با شکر آنقدر هم میزنیم که رنگ زرده متمایل به سفید شود و کنار میگذاریم
مرحله 2پودرژلاتین را روی گلاب پاشیده و به مدت یک دقیقه در مایکرو قرار میدهیم و یا اینکه به روش بن ماری حل میکنیم بطوری که ذرات ژلاتین کامل حل شود ومایع شفاف ویکدستی پدید آید
مرحله 3شیر را درظرف بزرگ مناسبی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود
مرحله 4وقتی که شیر کاملا گرم شد در حدی که دست را نسوزاند خامه را به شیر افزوده و سریع شروع به همزدن میکنیم تا خامه از هم باز شود
مرحله 5سپس وقتی که شیر داغ شد ولی هنوز نجوشیده ژلاتین را که حالا حالت روان دارد را اضافه کرده و هم میزنیم.وانیل را افزوده
مرحله 6بلافاصله بعد از وانیل زرده ها را اضاف میکنیم سریع بهم میزنیم تا کاملا مخلوط شود واز روی اجاق برمیداریم
مرحله 7قالب مناسب نسبتا بزرگی را انتخاب کرده و مایع دسر را درآن میریزیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.وبعد درظرف مناسب برمیگردانیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین