زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (زرده) ۶ عدد |
شکر ۸ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
گلاب ۱ پیمانه |
شیر ۹۰۰ گرم |
خامه ۱ عدد |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی زرده ها را با شکر آنقدر هم میزنیم که رنگ زرده متمایل به سفید شود و کنار میگذاریم |
مرحله 2 | پودرژلاتین را روی گلاب پاشیده و به مدت یک دقیقه در مایکرو قرار میدهیم و یا اینکه به روش بن ماری حل میکنیم بطوری که ذرات ژلاتین کامل حل شود ومایع شفاف ویکدستی پدید آید |
مرحله 3 | شیر را درظرف بزرگ مناسبی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود |
مرحله 4 | وقتی که شیر کاملا گرم شد در حدی که دست را نسوزاند خامه را به شیر افزوده و سریع شروع به همزدن میکنیم تا خامه از هم باز شود |
مرحله 5 | سپس وقتی که شیر داغ شد ولی هنوز نجوشیده ژلاتین را که حالا حالت روان دارد را اضافه کرده و هم میزنیم.وانیل را افزوده |
مرحله 6 | بلافاصله بعد از وانیل زرده ها را اضاف میکنیم سریع بهم میزنیم تا کاملا مخلوط شود واز روی اجاق برمیداریم |
مرحله 7 | قالب مناسب نسبتا بزرگی را انتخاب کرده و مایع دسر را درآن میریزیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.وبعد درظرف مناسب برمیگردانیم |