زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱/۲ پیمانه |
پودر ژلاتین ۵ قاشق سوپ خوری |
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
خامه ۲.۵ پیمانه |
شکر ۱/۴ پیمانه |
دانه انار ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا شیر را داخل کاسه بزرگی بریزید، سپس پودر ژلاتین را روی آن بریزید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه نچسب خامه فرم گرفته و پودر وانیل را با هم مخلوط کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب آن را هم بزنید. وقتی گرم شد، شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید.مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. |
مرحله 3 | مخلوط حاصل را از صافی رد کنید، سپس آن را داخل 4 لیوان یا ظرف مناسب بریزید. داخل لیوان ها دانه های انار را بریزید. |
مرحله 4 | لیوان ها را حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد و دسر آماده شود. سپس آن ها را از یخچال خارج کرده و سرو کنید. |