زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۱ عدد |
شیر ۱ لیوان |
آرد ۱ لیوان |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
سویا ۵۰ گرم |
هویج ۱ عدد |
جعفریبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفلبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا توی ماهیتابه روغن ریخته و پیاز داغ درست میکنیم. |
مرحله 2 | گوشت چرخ و سویا را اضافه کرده با رب سرتف میدهیم بعد از ریختن هویج و جعفری و ادویه جات حرارت رو کم کرده در ماهیتابه رو گذاشته میذاریم کمی پخته شود. |
مرحله 3 | حال همه ی مواد نان دست پیچ را باهم خوب هم میزنیم (نباید غلیظ باشد اگرم خیلی رقیق شد کمی دیگر آرد اضافه کنین ) |
مرحله 4 | در این مرحله یک ملاقه از مایع را برداشته توی ماهیتابه ی چرب شده میریزیم..یک سمت ک طلایی شد توی بشقاب برمیگردانیم.به همین ترتیب عمل میکنیم تا مایع تمام شود. |
مرحله 5 | دوقاشق از مواد گوشتی را برداشته روی قسمت طلایی نان ها میریزیم و مث ساندویج رول میکنیم |
مرحله 6 | در آخر رول هارو توی سینی فر چیده گریل را روشن میکنیم تا سمت بیرونیشون هم کمی طلایی بشه.(میتونین همون اول دو طرف نان رو توی ماهیتابه سرخ کنین..من برای اینکه روغن و زمان کمتری استفاده بشه گاهی توی فر میذارم) |
مرحله 7 | در آخر برای زیبایی و تزیین میتونین دور هر رول رو با سبزی تره گره بزنین.نوش جون |