زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بلغور گندم ۱ پیمانه |
آب ۲.۵ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
کشمشبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بلغور گندم را پس از تمیز کردن مرطوب میکنیم (با پاشیدن مقدار کمی آب روی آنها) در تابه بدون روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. |
مرحله 2 | در یک قابلمه یکی از پیازها را خرد کرده سرخ میکنیم نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده آب را میریزیم وقتی آب شروع به جوشیدن کرد بلغور تفت داده شده را اضافه کرده نمک و روغن را اندازه میکنیم و مانند برنج کته دم میدهیم. |
مرحله 3 | کشمش ها را با پیاز باقیمانده سرخ کرده کمی نمک و زردچوبه زده با بلغور پخته شده مخلوط میکنیم . |