سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج دال عدس پلو

دال عدس پلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
روغن حیوانی ۱۰۰ گرم
عصاره گوشت ۲ عدد
دال عدس ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
دال عدس پلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دال عدس پلو
روش ساخت
مرحله 1برنج را چندبار شسته و میگذاریم یک ساعت در آب خیس بخورد.دال عدس را با مقداری آب میگذاریم تا نیم پز شود(در دست کاملا له نشود و وا نرود) سپس آبکش میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله 2پیاز را ریز خرد کرده و در روغن حیوانی تفت میدهیم (بهتر است پیاز,بدون روغن حدود یک دقیقه در تابه تفت داده شود تا آب اضافی آن تبخیر شودو بعد روغن جامد حیوانی اضافه شود و کمی هم با روغن تفت دهیم)
مرحله 3سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم سپس رب و عصاره های پودر شده را اضافه کرده و تفت میدهیم و عدس ها اضافه میکنیم تا مخلوط شوند بعد از حدود 10 دقیقه خاموش میکنیم.
مرحله 4مایه آماده است.اگر بخواهیم در پلوپز درست کنیم نیازی به جوشاندن برنج نیست و تنها آب آن را خالی کرده و با مایه مخلوطش میکنیم و با 3 پیمانه آب درون پلوپز میریزیم.(چون 2 پیمانه برنج داریم 3 پیمانه آب لازم است .اگر 3 یا 4پیمانه برنج داشتیم به ترتیب 4 یا 5 پیمانه آب برای پلوپز احتیاج است واگر 5 یا 6 یا 7 پیمانه برنج داشتیم به ترتیب 7 یا 8 یا 9 پیمانه آب لازم داشتیم)
مرحله 5ولی اگر بخواهیم در قابلمه درست کنیم برنج را باکمی نمک جوشانده و آبکش میکنیم( برنج زنده باشد و وا نرود)و قابلمه را چرب کرده و ته دیگ مورد نظر را قرار میدهیم و و برنج و مایه را لایه لایه میریزیم و دم میکنیم ابتدا حرارت زیاد باشد تا بخار کند سپس کم میکنیم تا یکساعت دم بکشد و موقع سرو خوب مخلوطش میکنیم نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین